Overvejer du at udleje din bolig i København?

Hvis du skal på ferie, arbejde i udlandet eller tilbringe sæsonen i sommerhuset, hvorfor ikke få hjælp fra Hay4you til at varetage udlejning af din lejlighed og betale huslejen?
 
Hay4yous service indbefatter, at finde den perfekte gæst til dit hjem, supervision af boligen, rengøring mellem opholdene, samt levering af sengelinned, håndklæder og viskestykker.
 
Udfyld en boligbeskrivelse her og vi vender tilbage med et forslag til besigtigelse, så hurtigt som muligt. Bemærk venligst, at lejligheden skal være tom i mindst 6 uger og have et fuldt udrustet køkken og badeværelse. Samtlige lejligheder er ikke-ryger, og vi kan desværre ikke varetage lejligheder, der huser større husdyr.

Bemærk venligst: Hay4you Aps hører ind under DAC7-reglerne, hvilket betyder, at SKAT.dk tilbyder et større bundfradrag til vores ejere. Da det faktiske beløb varierer fra år til år, beder vi dig venligst kontakte SKAT.dk for yderligere information. Hay4you Aps er forpligtet til at indberette ejerindtjening der overstiger 2000€/ DKK 15.000 ved årets afslutning. 

Hay4you pakken

Med 20 år på bagen lægger Hay4you meget omtanke og arbejde i, at levere gode boligoplevelser for både gæst og boligejer. Vi foretager en grundig undersøgelse af hver lejlighed for bedst muligt, at sikre den bliver udlejet så længe som ønsket.
 
Under udlejningen sørger Hay4you for opsyn af lejligheden og behandler eventuelle problemer. Udover at finde en god lejer, sørger vi for introduktion til lejligheden og takler alle gæstens spørgsmål. Ydermere sørger vi for:  

* Rengøring
* Sengelinned/ håndklæder/ viskestykker
* Almen vedligeholdelse

Sådan sættes lejen

Du fastlægger selv den månedlige leje ved at lægge udgifterne samme og anslå en fornuftig pris for dig. Hay4you vil siden rådgive dig for at sikre at prisen møder forventningerne på markedet. Hay4yous honorar, rengørings- og -administrativeudgifter bliver siden lagt oveni lejen. Læs mere om de praktiske forhold her. 
 
Vi udlejer din lejlighed på et ”pay-by-use” grundlag. Det vil sige at du modtager leje for de dage lejligheden er beboet. Vores mål er, at få lejet boligen ud så meget som muligt, og vi skal nok oplyse hvis vi synes arrangementet ikke fungerer – ingen har glæde af en tom lejlighed. Lejen er bagud betalt den 5. hverdag i måneden.  

Vores gæster

Hay4you har langvarige samarbejder med flere lokale og internationale firmaer, et antal uddannelsesinstitutioner, ambassader, samt en række filmselskaber og teatre. Nogle gæster er på afgrænsede kontrakter, andre er ved at flytte hertil permanent og mangler et midlertidigt bo. I højsæsonen benytter turister desuden vores tjenester  – heriblandt en del gengangere. Endelig får vi et stigende antal henvendelser fra internationale studerende, der kommer til København for at læse. Vi har særlige aftaler for disse.     
 
Dog er vores største klientbase folk, som kommer til landet for at arbejde, og af samme grund kikker vi efter særlige foranstaltninger, der skal dække deres behov. Komfort, en god beliggenhed i forhold til offentlig transport, samt et fungerende Internet og TV er store  fordele, når man overvejer, at udleje til vores gæster.